Enginyers preparats en temes específics

Els EIC disposen de registres d’enginyers experts preparats com a pèrits judicials, certificadors d’eficiència energètica o enginyers acústics, entre d’altres, amb l’objectiu de facilitar a la societat un accés directe als professionals qualificats.

Pèrits Judicials

Els EIC disposen d’un llistat d’enginyers amb preparació específica reconeguda en l’àmbit de l’activitat pericial disposats a realitzar les actuacions que se’ls requereixi des de l’Administració de Justícia o des d’altres organismes oficials.

Aquest llistat, classificat per especialitats, s’utilitza per a designar una terna d’enginyers quan un particular, empresa o entitat sol·licita un pèrit directament als EIC.

Avantatges 

  • Formar part de la llista oficial de pèrits del Departament de Justícia, que anualment s’actualitza d’acord amb la Llei d’Enjudiciament Civil, arts. 341 i ss
  • Complementar l’activitat professional
  • Publicitat a través del Directori www.enginyeries.cat.

Certificadors d’eficiència energètica d’edificis

El certificat d’eficiència energètica és exigible en els contractes de compravenda o arrendament d’edificis des del 2013.

L’ICAEN (Institut Català d’Energia) és l’organisme encarregat de gestionar la certificació d’eficiència energètica d’edificis a Catalunya i ha elaborat el procediment de certificació d’eficiència energètica d’edificis, el qual descriu qui pot subscriure el certificat d’eficiència energètica.

Per tal de facilitar a la societat el procés de certificació ha creat un registre de tècnics als quals es pot sol·licitar aquest servei, que gestiona directament cada Col·legi Professional.

Avantatges

  • Ampliar l’activitat professional en el camp de la certificació energètica

Necessites més informació?

Contacta