L’equip tècnic de l'empresa osonenca d'Alvic-Servicomput rep el Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central, en la seva quaranta-dosena edició. El jurat ha premiat la seva llarga trajectòria investigant i desenvolupant els seus productes i serveis, convertint-se en un referent en el sector de la gestió de la distribució d'hidrocarburs.

El jurat -format per enginyers i enginyeres industrials de l’Anoia, Bages, Berguedà i Osona- i sota la presidència de Salvador Arqué i Franquesa, president de la Demarcació de la Catalunya Central dels Enginyers Industrials de Catalunya, ha valorat la llarga trajectòria de l'empresa osonenca oferint la millor tecnologia i serveis post-venda per a la gestió i control dels negocis dels seus clients, inclús en països com Mèxic o Costa Rica.


El Premi Guillem Catà 

El Premi Guillem Catà reconeix un tècnic o equip tècnic que dugui a terme una tasca tècnica o científica destacable en l’àmbit de la Catalunya Central que comprèn les comarques  de l'Anoia, Bages, Berguedà, Cerdanya, Osona i Solsonès. Guillem Catà fou un arquitecte conegut per ser el mestre major de la Sèquia de Manresa (1339-1383).    

El jurat del Premi Guillem Catà, presidit per Salvador Arqué, està format per membres dels Enginyers Industrials de Catalunya a la demarcació de la Catalunya Central, junt amb representants de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), la Cambra de Comerç de Manresa, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i per la Unió Empresarial de l’Anoia.  

Notícia Canal Taronja

Compartir