El dia 1 de desembre es va celebrar l’acte de Lliurament del 43è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central, a la sala Sert de l’edifici El Sucre a la ciutat de Vic. L’empresa guardonada en aquesta ocasió de l’Osonenca, TESEM de Torelló, concretament a l’equip tècnic pel desenvolupament d’un procés multi-tecnològic en el disseny i fabricació de productes personalitzats i d’alta qualitat, principalment pel sector de la perfumeria i la cosmètica.

Va donar la benvinguda el president de la Demarcació de la Catalunya Central Salvador Arqué, seguidament es va fer la lectura del veredicte per part del secretari del jurat Joan Castella. L’equip tècnic de l’empresa TESEM, va ser l’encarregat de recollir el premi, que li va entregar el President de la Demarcació de la Catalunya Central Salvador Arqué.

L’acte que va acollir a unes 100 persones, i van assistir la Delegada del Govern a la Catalunya Central la Sra. Montse Barniol, l’Alcalde de Torelló Il·lm. Sr. Marçal Ortuño, el Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya el Sr. Narcís Armengol, Presidents de les Demarcacions i Delegació dels Enginyers Industrials de Catalunya, Representants de la Cambra de Comerç d’Osona i de La Mútua dels Enginyers i d’altres Col·legis professionals.

En acabar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu.

Reportatge fotogràfic

Reportatge acte de lliurament

Notícia Regió 7

Notícia El 9 Nou

Compartir