El dia 2 de desembre es va celebrar l’acte de Lliurament del 42è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central, a la sala Sert de l’edifici El Sucre a la ciutat de Vic. L’empresa guardonada en aquesta ocasió és l’Osonenca, Alvic-Servicomput de Centelles, concretament a l’equip tècnic que està permanentment investigant i desenvolupant els seus productes i serveis, amb una llarga trajectòria, que l’han convertit en un referent en el sector de la gestió de la distribució d’hidrocarburs.

Va donar la benvinguda el president de la Demarcació de la Catalunya Central Salvador Arqué, seguidament es va fer la lectura del veredicte per part del secretari del jurat Joan Castella. El CEO de l’empresa Jaume Arcarons, va ser l’encarregat de recollir el premi, que li van entregar el President de la Demarcació de la Catalunya Central Salvador Arqué.

L’acte que va acollir a unes 100 persones, i van assistir la Delegada del Govern a la Catalunya Central la Sra. Rosa Vestit, l’Alcalde de Centelles Sr. Josep Paré, el Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya el Sr. Josep Canós, Degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVIC Dr. Sergi Grau,  Presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa la Sra. Sílvia Gratacòs, Presidents de les Demarcacions i Delegació dels Enginyers Industrials de Catalunya, Representants de la Cambra de Comerç d’Osona i de La Mútua dels Enginyers i d’altres Col·legis professionals.

En acabar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu.

Reportatge fotogràfic               Reportatge Lliurament 42è Premi Guillem Catà               Reportatge Alvic - Servicomput                                                                                Notícia Regió 7                           Notícia El 9 Nou                                                                      Freqüència -magazin gener 2022

Compartir