L’Associació i el Col·legi ajornen les seves activitats presencials alhora que garanteixen l’atenció per mitjans telemàtics

Benvolguts/es,

D'acord amb les recomanacions de les autoritats polítiques i sanitàries que demanen responsabilitat i reducció de l'activitat que no sigui estrictament necessària, l’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya han decidit ajornar totes les activitats fins que es donin les condicions per reemprendre les nostres activitats amb normalitat, tal i com ja es va anunciar el passat divendres 13 de març.

Addicionalment, s’ha habilitat el teletreball dels professionals de la Corporació per tal de garantir la continuïtat de la seva capacitat operativa.

Seguint les darreres indicacions de les autoritats, les seus de Barcelona, Vallès, Catalunya Central, Girona, Lleida i Tarragona romandran tancades i oferiran atenció preferentment per correu electrònic des de les següents adreces i eventualment des dels telèfons d’atenció.

Barcelona                    eic@mail.eic.cat                    Tel: 933 192 300

Catalunya Central       manresa@eic.cat                   Tel: 938 724 923

Girona                         girona@eic.cat                       Tel: 972 211 912

Lleida                           secretarialleida@eic.cat        Tel: 973 288 011

Tarragona                    tarraco@eic.cat                     Tel: 977 238 012

Vallès                           valles@eic.cat                       Tel: 937 255 066

Confiats de la comprensió de tothom en aquesta difícil situació, tingueu la seguretat que treballem per donar el millor servei possible dins de les actuals circumstàncies.

Ben cordialment,

Associació i Col·legi

Enginyers Industrials de Catalunya

16 de març 2020

Compartir