L’equip tècnic de l'empresa osonenca Tesem rep el Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central, en la seva quaranta-tresena edició. El jurat l'ha premiat pel desenvolupament d’un procés multi-tecnològic en el disseny i fabricació de productes personalitzats i d’alta qualitat, principalment pel sector de la perfumeria i la cosmètica.

El Premi Guillem Catà 

El Premi Guillem Catà reconeix un tècnic o equip tècnic que dugui a terme una tasca tècnica o científica destacable en l’àmbit de la Catalunya Central que comprèn les comarques  de l'Anoia, Bages, Berguedà, Cerdanya, Moianes, Osona i Solsonès. Guillem Catà fou un arquitecte conegut per ser el mestre major de la Sèquia de Manresa (1339-1383).    

El jurat del Premi Guillem Catà, presidit per Salvador Arqué, està format per membres dels Enginyers Industrials de Catalunya a la demarcació de la Catalunya Central, junt amb representants de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i per la Unió Empresarial de l’Anoia.  

Veredicte

Notícia Regió 7

Notícia Canal Taronja

Compartir